Wat is Lotto Street Soccer?

Gratis straatvoetbaltornooi in 9 verschillende steden.

9 gratis tornooien, 9 locaties

Lotto Street Soccer is dankzij de steun van de Nationale Loterij volledig gratis. Tijdens de zomervakantie touren we van stad naar stad doorheen Belgiƫ.

Op straat en met boarding

Je speelt 4 tegen 4 op een veld van 12 op 20 meter omgeven door boarding. Geen lange ballen, maar met korte en snelle acties maak je het meeste kans!

3 leeftijdscategorieƫn

Tijdens Lotto Street Soccer kan je meespelen in de categorie U10, U13 of U16. Bekijk het programma van jouw stad en kom zo te weten wanneer jij kan starten op Lotto Street Soccer.

BACK TO WHERE IT STARTED

“We brengen voetbal terug naar de plaats
waar het is ontstaan… Op straat.”

WAT DOEN WE

Lotto Street Soccer brengt voetbal terug naar de plaats waar het is ontstaan, de straat! Tijdens Lotto Street Soccer heb je geen tijd voor een trage opbouw van achteruit, maar ga je eerder voor de snelle counter om je tegenstander uit te schakelen! Wie meedoet aan Lotto Street Soccer geniet van een gratis voetbaltornooi dat rond fairplay en recreatie draait. Lotto Street Soccer is voor iedereen toegangkelijk en net daarom is dit tornooi de ideale tijdspendering tijdens de zomervakantie. Bekijk snel de kalender wanneer we in jouw buurt onze velden komen opzetten!

100%
100% gratis

Dankzij de steun van Lotto is deelnemen volledig gratis

100%
100% FAIR-PLAY

Voetbal is en blijft een feest. Ook op Lotto Street Soccer!

100%
100% recreatief

Speel je een eerste keer voetbal? Geen probleem! Train je skills en laat zien wat je waard bent!